וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
פרסומות ב-ChatGPT? הצעד ששוקלים בחברת הבינה המלאכותית
ראש ChatGPT אמר בריאיון לפודקאסט כי אינו שולל על הסף אפשרות של פרסומות במודל, אך הבהיר כי החברה תצטרך לפעול בזהירות בכל מה שקשור לזה • המנכ"ל, שבעבר הביע הסתייגות ותיאר זאת כ"מטריד", ריכך את עמדתו ואמר שאינו פוסל אפשרות שכזו
חברת OpenAI בוחנת את האפשרות להכניס פרסומות ל-ChatGPT, צעד שעשוי לשנות את מודל ההכנסות שלה.
בריאיון לפודקאסט Decoder של The Verge ציין ניק טרלי, ראש ChatGPT, כי הוא לא שולל זאת על הסף, אך הבהיר כי החברה תצטרך לפעול בזהירות רבה בכל מה שנוגע לשילוב פרסומות.
טרלי הסביר כי ייתכן שהפרסומות יתאימו יותר למוצרים אחרים של OpenAI, בעוד ChatGPT יישאר כלי ממוקד מטרה ומבוסס אמון. לדבריו, מודל המנויים ממשיך לצמוח במהירות, עם כ-20 מיליון מנויים מתוך 700 מיליון משתמשים, אך עדיין לא הגיע לידי מיצוי מלוא הפוטנציאל שלו.
לפי דיווח של בלומברג, OpenAI צפויה להגיע השנה להכנסות של 12.7 מיליארד דולר ממנויים, לעומת 3.7 מיליארד ב-2024, אך עדיין צפויה להגיע לאיזון תזרימי רק ב-2029.
המנכ"ל סם אלטמן הביע בעבר הסתייגות משילוב פרסומות ותיאר זאת כ"מטריד בצורה ייחודית", אך לאחרונה ריכך את עמדתו ואמר שאינו פוסל לחלוטין את האפשרות. ההתלבטות מגיעה על רקע צעדים דומים של מתחרות, כמו xAI של אילון מאסק, שמתכננת להציג פרסומות בתשובות המודל שלה, Grok.
