"לאבא שלי במיון הגיע מפגין, בשערי צדק, וצעק עליו. איך אתם לא מתביישים, שלוש שנים חוסמים פה כבישים, שורפים פה?": המונולוג הסוער של השר וסרלאוף בתגובה לח"כ נעמה לזימי: "בואו נפסיק את כל החסימות האלה, בואו נחליט שמפסיקים עם זה - אני מוכן. מי חותם על הדבר הזה?"
היועמ"שית הופתעה: סטודנט יושב במקומה בלשכה
היועצת המשפטית לממשלה הגיעה השבוע ללשכת שר המשפטים בתל אביב לאחר שהמנעול הוחלף, וגילתה סטודנט יושב בפנים ומסרב להתפנות בהוראה שניתנה לו
בצל ההמתנה להכרעת בג"ץ בעתירה שתאפשר ליועמ"שית גלי בהרב מיארה לעבוד מלשכת שר המשפטים, ובצל פרשת המנעולים שהוחלפו ע"י אנשי השר לוין, נרשם השבוע אירוע יוצא דופן בלשכה בתל אביב.
ע"פ הדיווח של אבישי גרינצייג ב- i24, היועצת המשפטית לממשלה שהגיעה למשרדה כמידי בוקר גילתה כי הדלת פתוחה, אך כאשר נכנסה פנימה נחשפה למראה מפתיע: סטודנט ישב בתוך החדר.
בפנייתה אליו ביקשה היועצת לעבור לחדר אחר במתחם, אולם לדבריו קיבל הוראה מפורשת לשבת דווקא בלשכה. באותה עת השר יריב לוין לא שהה במקום, והיועצת נאלצה להמשיך את עבודתה מקומה 24, בלשכת המשנה שלה לעניינים בינלאומיים.
