אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
סוף למצוקת החניות בתחנת הרכבת? מאות חניות חדשות נוספו
רכבת ישראל חנכה עבור תושבי כרמיאל והסביבה חניון חדש בסמוך לתחנה עם תוספת של מאות מקומות חנייה חדשים | השדרוג יגדיל את מספר החניות ל-900 מקומות
רכבת ישראל חנכה עבור תושבי כרמיאל והסביבה חניון חדש בסמוך לתחנה עם תוספת של מאות מקומות חנייה חדשים, כולל חניות נכים; שדרוג הסדרי החנייה בסמוך לתחנה, שיכללו מעתה כ-900 מקומות חנייה.
מאז הקמת תחנת הרכבת בכרמיאל בשנת 2017, נרשמה עלייה מתמדת במספר הנוסעים שעושים שימוש בתחנה לנסיעה למקומות עבודה ובילוי במרכז הארץ.
בכדי לתת מענה לביקוש הגבוה לנסיעה, השלימה לאחרונה רכבת ישראל הקמת חניון רכבים חדש עבור נוסעי הרכבת, עם תוספת של כ-200 מקומות חנייה חדשים, כולל חניות נכים.
החניון מתווסף לחניון הקיים, שכולל 698 מקומות חנייה, ומתאפיין בתפוסה גבוהה במיוחד. בנוסף לשדרוג הסדרי החנייה בתחנה, שתאפשר הקלה משמעותית בעומסים, התבצעו גם עבודות פיתוח נופי סביב התחנה, והקמת מערכות ניקוז למניעת הצפות מנחל שגור הסמוך.
