מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
מתכון לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש
בפשטידה הזו תמצאו את השילוב המושלם בין פשטות לטעם עשיר. תוך דקות ספורות של עבודה תוכלו ליצור מנה מנחמת ומפנקת, שמתאימה לכל ארוחה - בוקר, צהריים או ערב. עם ברוקולי עדין, שמנת קרמית וגבינה צהובה מומסת, כל ביס הוא חגיגה של טעמים. אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח!"
מתכון לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש
המצרכים לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש:
- 1 שקית פרחי ברוקולי קפואים
- 1 כף שמן לשימון התבנית
- 4 כפות פירורי לחם
- 2 שמנת מתוקה
- 3 ביצים L
- 1 כוס גבינה צהובה מגוררת
- מעט פלפל לבן
- קמצוץ מלח
- מעט אגוז מוסקט
אופן הכנה לפשטידת ברוקולי קלילה וטעימה אש:
- מבשלים את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך 3 דקות ומסננים הייטב
- משמנים תבנית חד פעמית בינונית ומפזרים את פירורי הלחם בצורה אחידה .
- מעל הפירורים מסדרים את פרחי הברוקולי
- בקערה נפרדת מערבבים בעזרת כף את הביצים, שמנת מתוקה, גבינה צהובה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט ויוצקים את כל התערובת מעל הברוקולי
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ואופים במשך כ 45 דקות או עד הזהבה קלה
- מוציאים מהתנור, מצננים מעט, חותכים ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אסתי
קרדיט למתכון: חיה
