מבזקים מבזקים +
תל אביב 29°c
באר שבע 26°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 29°c
באר שבע 26°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בסיוע השב"כ: צה"ל חיסל את מפקד צוות הנוח'בה שהשתתף בטבח

באחת מהפעילויות, חוסל המחבל טאלב צדקי טאלב אבו עטיוי, מפקד צוות נוח'בה אשר פשט לשטח הארץ ב-7 באוקטובר

בסיוע השב"כ: צה"ל חיסל את מפקד צוות הנוח'בה שהשתתף בטבח
פעילות כוחות צוות הקרב של חטיבת כפיר בחאן יונס צילום: דובר צה"ל

במהלך החודש האחרון, בפעילות משותפת של כוחות אוגדה 99 ושב"כ, חוסלו עשרות מחבלים אשר פעלו להוצאה של מתווי טרור נגד כוחות צה"ל בצפון ובמרכז רצועת עזה.

במסגרת הפעילות, חוסל המחבל אחמד אבו דף, ששימש משנת 2024 כסגן מפקד פלוגה בגדוד זייתון. כחלק מתפקידו הוא תכנן, הכווין והוציא עשרות מתווים ומארבים נגד כוחות צה"ל, בנוסף פעל על מנת לגייס מחבלים נוספים לארגון הטרור חמאס.

דובר צה"ל
חלק מהמחבלים שחוסלו ברצועת עזה על-ידי כוחות אוגדה 99 | דובר צה"ל

באחת מהפעילויות, חוסל המחבל טאלב צדקי טאלב אבו עטיוי, מפקד צוות נוח'בה אשר פשט לשטח הארץ ב-7 באוקטובר.

בנוסף, כלי טיס של חיל האוויר בהכוונת חטיבת האש 990 ובשיתוף הכוחות המתמרנים, תקף והשמיד מבנים צבאיים במרחבים שג'אעיה וזייתון, אשר שימשו כמקום מפגש של מחבלי חמאס וגא"פ לתכנון פעולות טרור נגד כוחות צה"ל ברצועת עזה.

עזה מלחמת חרבות ברזל מבצע מרכבות גדעון חמאס

 צבע אדום

art