תומר אלמגור: לאחר הפיגוע אתמול, ממשלת בריטניה הודיעה כי תקצה עוד 25 מיליון לירות שטרלינג להגברת האבטחה וסיורי המשטרה לשמירה על ביטחון הקהילה היהודית. בכך מגיע ל-58 מיליון לירות שטרלינג התקציב הממשלתי להגנה על הקהילות היהודיות בבריטניה - הסכום הגבוה ביותר בהיסטוריה של בריטניה
פעוט בן שנתיים נחנק מסוכריה - המתנדבים הצילו את חייו
פעוט כבן שנתיים נחנק מסוכריה הבוקר בביתו שבבני ברק. צוותי ההצלה ביצעו בו פעולות מצילות חיים ולאחר ששב לנשום פינו אותו לבית החולים להמשך בדיקות
פעוט כבן שנתיים נחנק הבוקר (שבת) מסוכריה בביתו שבבני ברק. צוותי הרפואה שהוזעקו למקום העניקו לו סיוע ראשוני ובחסדי שמים הוא שם לנשום. לאחר מכן הוא פונה להמשך בדיקות בבית החולים שניידר כשמצבו יציב.
יוני צדוק ומשה מלכה, חובשים ותורני השבת של איחוד הצלה מסרו: “הפעוט היה בסכנת חיים לאחר שלדברי בני משפחתו נחנק מסוכריה. ביצענו בו פעולות מצילות חיים ובחסדי שמים הוא שב לנשום ולאחר מכן פונה באמבולנס של איחוד הצלה להמשך בדיקות בבית החולים שניידר כשמצבו יציב”.
