12 בני אדם, בהם 11 צנחנים והטייס, נהרגו בהתרסקות מטוס פרטי סמוך לשדה התעופה באטלר שבמדינת מיזורי. חברת הצניחה Skydive Kansas City מסרה כי כל נוסעי המטוס נספו בתאונה. הרשויות הפדרליות והמקומיות פתחו בחקירת נסיבות ההתרסקות, ושמות ההרוגים יפורסמו לאחר עדכון בני משפחותיהם.
הלוחמים חשפו: חדר מבצעים של ארגון חמאס בעומק המנהרה
הותקפו עשרות מטרות טרור בהן עמדות תצפית, מחסני אמצעי לחימה אשר היוו איום ישיר על הכוחות במרחב
צוות הקרב של חטיבת הנח״ל בפיקוד אוגדה 99, פועלים במרחב שכונת ׳זייתון׳ שבצפון רצועת עזה על מנת להעמיק את הישגי התמרון.
במסגרת פעילותם, הכוחות השמידו תוואי תת-קרקעי באורך של מאות מטרים שבתוכו אותר חדר מבצעים ששימש את גדוד זיתון בארגון הטרור חמאס לתיאום פעולות טרור נגד כוחות צה"ל.
מכלול האש של החטיבה תקף וחיסל מחבלים שהסתתרו במבנה שמתחתיו היה פיר מבצעי שהוביל לתוואי תת-קרקעי. בנוסף, הותקפו עשרות מטרות טרור בהן עמדות תצפית, מחסני אמצעי לחימה אשר היוו איום ישיר על הכוחות במרחב.
מדובר צה"ל נמסר: "כוחות פיקוד הדרום ממשיכים לפעול נגד ארגוני הטרור ברצועת עזה על מנת להגן על אזרחי ישראל".
