אלמוג בוקר: ירי חיזבאללה הלילה לצפון 22:25- מטולה 22:58- אביבים, יראון 0:33- מנרה 2:28- משגב עם 2:30- כפר יובל, מטולה 2:30- כפר גלעדי 5:34- מעיין ברוך 5:34- כפר יובל 5:34- קרית שמונה, תל חי, משגב עם 5:35- מטולה
הלוחמים חשפו: חדר מבצעים של ארגון חמאס בעומק המנהרה
הותקפו עשרות מטרות טרור בהן עמדות תצפית, מחסני אמצעי לחימה אשר היוו איום ישיר על הכוחות במרחב
צוות הקרב של חטיבת הנח״ל בפיקוד אוגדה 99, פועלים במרחב שכונת ׳זייתון׳ שבצפון רצועת עזה על מנת להעמיק את הישגי התמרון.
במסגרת פעילותם, הכוחות השמידו תוואי תת-קרקעי באורך של מאות מטרים שבתוכו אותר חדר מבצעים ששימש את גדוד זיתון בארגון הטרור חמאס לתיאום פעולות טרור נגד כוחות צה"ל.
מכלול האש של החטיבה תקף וחיסל מחבלים שהסתתרו במבנה שמתחתיו היה פיר מבצעי שהוביל לתוואי תת-קרקעי. בנוסף, הותקפו עשרות מטרות טרור בהן עמדות תצפית, מחסני אמצעי לחימה אשר היוו איום ישיר על הכוחות במרחב.
מדובר צה"ל נמסר: "כוחות פיקוד הדרום ממשיכים לפעול נגד ארגוני הטרור ברצועת עזה על מנת להגן על אזרחי ישראל".
