מבזקים מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 28°c
באר שבע 25°c
חיפה 23°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

הטרמפ שעלה בחייו: "ויתר על מקומו - ונרצח דקות אחר כך"

עובד הישיבה הרב לוי יצחק פש הי"ד קם מהרכב כדי לפנות מקום לחולה - ונפל קורבן לפיגוע הדמים ברמות • נהג מונית שחילץ אישה מהזירה: “צעקתי לאנשים - הם שלפו אקדחים וניהלו קרב יריות מול המחבלים”

הטרמפ שעלה בחייו: "ויתר על מקומו  - ונרצח דקות אחר כך"
זירת הפיגוע בצומת רמות צילום: Chaim Goldberg/FLASH90

הבוקר (שני) נרצח בירושלים הרב לוי יצחק פש הי"ד, עובד ישיבת קול תורה, לאחר שהפגין נדיבות רגעית - ששינתה את גורלו.

אלחנן, עובד בישיבה, שיחזר בשיחה עם אבי גדלוביץ' ונתן משי ברדיו קול ברמה: "יצחק היה בדרך לישיבה בטרמפ, יחד עם ר”מ מהישיבה. מישהו בתחנה ביקש שיוותר על מקומו כי היה בדרכו לטיפול בבית החולים. יצחק, שכבר ישב ברכב, ירד - וחמש דקות אחר כך נרצח בפיגוע".

במקביל, נהג המונית יגאל, שתועד מחלץ אישה מהזירה, סיפר ל-N12 על הרגעים הדרמטיים: "הבנתי מיד שזה פיגוע. פתחתי את הדלת והורדתי אותה, הפניתי אותה לכיוון העלייה כדי לפנות אותה מהזירה.

צעקתי לכמה חבר’ה - הם קפצו עם אקדחים שלופים. אנשים רצו לכל עבר, הם ניהלו קרב יריות מול המחבלים מול העיניים שלי".

הפיגוע בצומת רמות טרור פיגוע

 צבע אדום

art