מבזקים מבזקים +
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מקורות בחמאס: "2 מנהיגים של הארגון נפצעו, אחד מהם אנוש"

התקיפה הישראלית בקטאר אתמול פצעה שני מנהיגי חמאס, כשאחד מהם במצב אנוש, כך דווח בעיתון הסעודי "אשרק אל-אווסט" • בארגון הטרור הרצחני סירבו לחשוף את זהותם, בעוד המצב מעורר תהיות לגבי המשך פעילות ההנהגה בקטאר

מקורות בחמאס: "2 מנהיגים של הארגון נפצעו, אחד מהם אנוש"
זירת התקיפה צילום: צילום מסך

על פי דיווח סעודי, התקיפה הישראלית אתמול (שלישי) בקטאר הביאה לפציעתם שני שני מנהיגים של ארגון הטרור הרצחני חמאס, כשאחד מהם נפצע באורך אנוש. לפי ערוץ התקשורת "אשרק אל-אווסט", מנהיגי חמאס "מטופלים בבית חולים פרטי תחת אסטחה אדוקה". למרות זאת – בארגון הטרור סרבו לחשוף את שמותיהם של הנפגעים.

מוקדם יותר דיווחנו כי ברשת טוענים לכישלון המבצע – ולהישרדותם של ראשי חמאס, בהם ח'ליל אל-חיה וזאהר ג'בארין. לפי הדיווחים, מנהיגי חמאס הטעו את המודיעין הישראלי בכך שהותירו את מכשירי הסלולר שלהם במבנה שהותקף, בעוד הם עצמם יצאו להתפלל. ישראל מצידה הניחה שמנהיגי חמאס נמצאים לצד מכשירי הסלולר שלהם – ותקפה.

יצוין כי בישראל טרם אישרו האם התקיפה אכן הסתיימה בהצלחה או בכישלון. בנוסף, הדיווחים הללו לא אומתו רשמית על ידי אף גורם, גם לא על ידי חמאס או קטאר. עם זאת, בארגון הטרור חמאס הדגישו כבר אתמול בהודעה רשמית מטעמם כי התקיפה נכשלה – וכל צמרת הארגון נותרה בחיים. מי שכן נהרגו בתקיפה היו, כך לפי הדיווחים, בנו של ח'ליל אל-חיה, ראש לשכתו ושלושה מאבטחים נוספים.

עכשיו 14

 צבע אדום

art