עמית סגל: פרשת הרשימה המשותפת והחשד להשפעה פסולה על הבחירות: פרסמנו כעת ב-i24NEWS: אחד מחברי הכנסת של הרשימה המשותפת קיבל מאות אלפי שקלים במזומן. מה שנראה כמו עבירה פלילית ברורה של שוחד וכמובן גם הלבנת הון. אין בשלב זה ראיה לכך שהכסף שימש ליום הבחירות וכל שכן שאין ראיה שהכסף הגיע למצביעים עצמם. למרות הטענות, אין ראיה כרגע ששורשו של הכסף השחור הזה קטארי. בין ראש השב״כ ליתר הבכירים יש מחלוקת אודות חומרת האירוע. תוצאות הבחירות יפורסמו השבוע, והחקירה תתנהל במקביל, מתוך הבנה שאין בחקירה כדי להשפיע על תוצאות הבחירות ומתוך הבנה שהחקירה תארך זמן רב.
אחרי התקיפה בצנעה: צה"ל יירט טיל ששוגר מתימן לאזור הדרום
לפנות בוקר הופעלו התרעות במספר מרחבים בשטח המדינה, חיל האוויר יירט טיל אחד ששוגר מתימן. ההתרעות הופעלו על פי מדיניות
טיל מתימן יורט לפנות בוקר (חמישי), כחצי יממה לאחר שצה"ל תקף מטרות של החות'ים. בעקבות שיגור הטיל, הופעלו אזעקות בשורת יישובים באזור מצפה רמון, בהם בית סוהר נפחא, הר הנגב, כושי רמון, פארן ושיטים. צה"ל עדכן מאוחר יותר כי ניתן לצאת מהמרחבים המוגנים.
בשעה 05:53 פרסם דובר צה"ל: "בהמשך להתרעות שהופעלו לפני זמן קצר במספר מרחבים בשטח המדינה, חיל האוויר יירט טיל אחד ששוגר מתימן. ההתרעות הופעלו על פי מדיניות".
כזכור אמש צה"ל תקף מטרות של החות'ים ברחבי תימן, לאחר שהמורדים שיגרו עשרות כטב"מים מאז חיסול צמרת ממשלתם לפני כשבועיים, ובהמשך לפגיעת הכטב"ם בשדה התעופה רמון הסמוך לאילת ביום ראשון האחרון. צה"ל התמקד במחסני אמצעי לחימה, מחסני דלק ומחנות צבאיים. בנוסף הותקף מטה מערך ההסברה של המורדים. משרד הבריאות החות'י הודיע אמש כי 35 בני אדם נהרגו ו-131 נפצעו בתקיפות בצנעא ובמחוז אל-ג'וף.
התקיפות בוצעו נוכח תקיפות שמוביל שלטון הטרור החות'י נגד מדינת ישראל, במסגרתן שוגרו כלי טיס בלתי מאוישים וטילי קרקע-קרקע לעבר שטח מדינת ישראל.
