ינון מגל: לפי ויקיפדיה, אלה מילות השיר בילאדי בילאדי. "ההמנון הפלסטיני" ששרו אמש במפלגה המשותפת: לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בזכות נחישותי, והאש שלי, ובעוצמת נקמתי, ובגעגועֵי-דמִּי לארצי ולביתי, טיפסתי על ההרים ויצאתי למאבק, הבסתי את הבלתי-אפשרי וריסקתי את המגבלות לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בנשוב הרוח ולנוכח אש הנשק ובעקשנותו של עמי על המאבק פלסטין היא ביתי, היא אדמת ניצחוני פלסטין היא נקמתי ואדמת העמידה האיתנה לוחם המקריב עצמו, הוי אדמתי, אדמת האבות לוחם המקריב עצמו, הוי עמי, עם הנצח בשם השבועה, בצל הדגל, בשם אדמתי, ובשם עמי, ובשם אש הכאב, אחיה כלוחם המקריב עצמו, אשאר לוחם המקריב עצמו, אמות כלוחם המקריב עצמו, עד אשר אשוב, לוחם המקריב עצמו בקיצור, שיהיה בהצלחה לגוש השינוי התיקון והריפוי עם הממשלה החדשה 🤣 נפגש בבחירות הבאות 😉
ההתגייסות לטובת זיני: "אנשים לא מכירים אותו"
לאחר שבשמאל הקיצוני יצאו בקמפיים נגד מינוי דוד זיני לראשות השב"כ, האלוף לשעבר רוני נומה פנה לוועדת גרוניס - וביקש להביע תמיכה במינויו. הוא תקף את המתנגדים והצהיר: "בצמתים שבהם פגשתי אותו לא זיהיתי שום דבר שצריך להדאיג" | כל הפרטים
המינוי של האלוף לשעבר דוד זיני לראשות השב"כ מעוררת סערה במחוזות השמאל, בעיקר בשל עמדותיו, הנחשבות תורניות, המיוחסות לו וציטוטים של בני משפחתו שפורסמו.
כחלק מהקמפיין לאי-מינויו, שאותו מבקש לקדם ראש הממשלה בנימין נתניהו, הוגשו 10,000 פניות, מספר חסר תקדים, לוועדת גרוניס לקראת הדיון במינוי - וכתגובה לכך נרשמת התגייסות מבכיר צה"ל לשעבר עבור זיני.
לפי הדיווח ב'ווינט', מפקד פיקוד המרכז לשעבר, אלוף במיל' רוני נומה, פנה לוועדת גרוניס בבקשה להופיע בפניה ולהביע תמיכה במועמדות. "בצמתים שבהם פגשתי אותו לא זיהיתי שום דבר שצריך להדאיג", כתב אלוף במיל' נומה.
מתוך היכרות איתו בשדרות הפיקוד, אמר כי "מדובר במפקד מצטיין וערכי, שהתמודד עם דילמות ערכיות ומקצועיות על הצד הטוב ביותר. לצייר אותו כמשיחי – זה עוול. לא ראיתי דברים כאלה, זו אמירה אומללה, ואני מציע לכל מי שאמר אותה לקחת אותה בחזרה".
"מה שאמרו הוריו – לא רלוונטי. אני יודע מי זה דוד זיני. לא פסעתי עם אביו במשעולי הקרבות, אלא עם דוד עצמו, והוא בהחלט יכול למלא את תפקיד ראש השב”כ. אם הייתי חושב שיש לו ראייה משיחית – לא הייתי יוצא להגנתו. להגיד עליו דבר כזה – זה פשוט עוול. רוב האנשים שמדברים עליו פשוט לא מכירים אותו", הצהיר נומה.
נזכיר כי ביום חמישי הקרוב צפויה הוועדה להתכנס לדיון באישור המינוי. ראש הממשלה נתניהו יטען בפני חברי הוועדה כי זיני ראוי לתפקיד, בעוד המועמד עצמו יידרש להשיב לשאלות על טוהר המידות.
