איתי בלומנטל: דיוחנו הערב: ישראל צפויה להגיב על שיגור רחפן הנפץ של חיזבאללה שפגע הלילה בכלי הנדסי של צה"ל סמוך לרכס עלי טאהר ברצועת הביטחון הישראלית בדרום לבנון. בשעות האחרונות, בצה"ל מקיימים הערכות מצב, והכינו מספר אפשרויות תגובה: מתקיפה מהאוויר ועד פעולות ממוקדות- למשל נגד המחבלים ברכס עלי טאהר- שיועברו לאישור הדרג המדיני. המנגון האמריקני יעודכן. אחת האפשרויות היא לבצע פעולות שנדחו בתקופה האחרונה, פעולות שנחשבות "לרגישות", בעקבות דרישה של ממשל טראמפ שלא להסית קשב לזירה הלבנונית כל עוד ארה"ב היתה עסוקה בהסלמה מול איראן. גורם ישראלי אומר לנו הערב שלישראל זכות להגיב על פגיעת הרחפן הלילה, גם במסגרת ההסכם שנחתם עם ממשלת לבנון, הסכם שמאפשר לצה"ל לפעול נגד חיזבאללה במקרה שיפר את הפסקת האש.
מגעים מתקדמים לגיוס עד מדינה בפרשת מאי גולן, המשטרה: "החשוד נעלם"
המשטרה מנהלת מגעים מתקדמים עם אהוד גבאי לחתימת הסכם עד מדינה בפרשת מאי גולן. במשטרה טוענים הבוקר שהם לא יודעים היכן החשוד נמצא
פרשת מאי גולן: המשטרה מנהלת מגעים מתקדמים לחתימת הסכם עד מדינה עם אחד החשודים בפרשה, אהוד גבאי. כך חשף אבישי גרינצייג ב-i24news. במשטרה מקווים כי העדות תסייע לפענח את החשדות הכבדים בפרשה.
סנגורו של גבאי, עו"ד ליאור שביט, הגיע אתמול ללהב 433 וביקש לראות אותו כדי לייעץ לו לפני חקירתו - אך לפי הפרסום המשטרה לא איפשרה לו.
שביט הגיש בקשה לבית המשפט לקבל אישור לראות את גבאי, אך הבוקר טוענים במשטרה שהם אינם יודעים היכן הוא נמצא. בפועל, החשוד נמצא במגעים מתקדמים מאוד להסכם עד מדינה - וכל זאת מאחורי גבו של הסנגור.

כזכור, שלשום (שני) עצרה המשטרה עו"ד המקורב לשרה מאי גולן, עיכבה חשודים נוספים וביצעה חיפושים במשרד לשוויון חברתית, כולל במשרדה של השרה גולן.
החקירה ביאח"ה החלה לפני מספר חודשים והיא עוסקת בחשד לכך שעובדי המשרד לשוויון חברתי ונוספים, היו מעורבים בקבלת דבר במרמה, שימוש בכספי ציבור לצרכים פרטיים, העסקה פיקטיבית והסתרה של מקורות מימון, תוך שימוש בעמותות ובמערכות ממשלתיות ככלי להוצאת כספים שלא כדין. בנוסף, מעבדת סמים נמצאה בבית יועצת פרלמנטרית של השרה מאי גולן.
