מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שגרירית חדשה בירושלים: רה"מ ושר החוץ ברכו את פיג'י

ראש הממשלה ושר החוץ של פיג׳י סיטיבני רבוקה, הגיע לביקור חגיגי בישראל, נפגש עם ראש ההמשלה נתניהו והשתתף בטקס פתיחת שגרירות בירושלים

שגרירית חדשה בירושלים: רה"מ ושר החוץ ברכו את פיג'י
נתניהו ושר החוץ בטקס צילום: רפי בן חקון, לע״ם

ראש הממשלה בנימין נתניהו אירח בלשכתו את ראש הממשלה ושר החוץ של פיג׳י סיטיבני רבוקה. במהלך הפגישה, ראש הממשלה הודה לראש ממשלת פיג׳י על תמיכתו ועמידתו האיתנה לצד מדינת ישראל, ושוחח עימו על הסוגיות המדיניות והביטחוניות באזור.

בנוסף, ראש הממשלה נתניהו ורעייתו הוזמנו על ידי ראש הממשלה רבוקה לביקור בפיג׳י. בתום הפגישה שני המנהיגים המשיכו לטקס החגיגי של פתיחת שגרירות פיג׳י בירושלים בירתנו.

שר החוץ גדעון סער כתב ברשת X לאחר טקס הפתיחה: "שגרירית חדשה בירושלים, בירתנו הנצחית! שמחתי להשתתף לצד ראש הממשלה נתניהו וראש הממשלה ושר החוץ של פיג׳י סיטיבני ראבוקה בטקס פתיחת שגרירות פיג׳י בירושלים. פתיחת השגרירות התבצעה בעקבות הסיכום שלי בנושא עם רה״מ ראבוקה מחודש  פברואר, בשולי ועידת מינכן לבטחון. אמשיך לחזק את מעמדה של ירושלים בירת ישראל. אמשיך לפעול לפתיחת ולהעברת שגרירויות נוספות לירושלים".

פיג'י בנימין נתניהו גדעון סער שגרירות בירושלים

 צבע אדום

art