מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

חוסל מחבל חיזבאללה שעסק באיסוף מודיעין על כוחות צה"ל

צה"ל חיסל בדרום לבנון מחבל חיזבאללה אשר עסק בניסיונות איסוף מודיעין על כוחות צה"ל. צה"ל גם תקף כלי שיט ששימש לאיסוף מודיעין על כוחות צה"ל עבור הארגון

חוסל מחבל חיזבאללה שעסק באיסוף מודיעין על כוחות צה"ל
חיסול אחד המחבלים צילום: דובר צה"ל

צה״ל ממשיך בסדרת חיסולים של מחבלי חיזבאללה בדרום לבנון: צה"ל בהובלת פיקוד הצפון, תקף באמצעות חיל האוויר וחיסל מחבל מארגון הטרור חיזבאללה מוקדם יותר היום (ש׳), במרחב ארנון שבדרום לבנון.

המחבל עסק בנסיונות איסוף מודיעין על פעילות כוחות צה״ל בדרום לבנון. פעילות המחבל מהווה הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון.

בנוסף צה״ל בהובלת פיקוד הצפון, חיסל אתמול (שישי) באמצעות חיל האוויר את המחבל עמאר האיל קציבאני, מפקד מתחם סינאי בארגון הטרור חיזבאללה, בדרום לבנון.

בנוסף חוסל מחבל ב׳כוח רדואן׳ של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב תבנין שבדרום לבנון. שני המחבלים עסקו בנסיונות שיקום של תשתיות טרור של הארגון במרחב.

כמו כן, אתמול (שישי) צה"ל תקף בהכוונת אוגדה 91 וחיל הים כלי שיט ששימש לאיסוף מודיעין על כוחות צה"ל עבור ארגון הטרור חיזבאללה, בחופי נאקורה שבדרום לבנון.

מדובר צה"ל נמסר: "צה״ל ימשיך לפעול על מנת להסיר כל איום על מדינת ישראל".

חיזבאללה מלחמת חרבות ברזל לבנון חיל הים

 צבע אדום

art