וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
למה הן רק סימן? מתכון אליפות לקציצות כרישה מטוגנות
ידעתי שברגע שצליל הטיגון יתפצפץ לי במטבח, יופיעו אנשים קטנים סביבי ורק יבקשו קציצה קטנה לטעימה, נתתי להם, אלא מה :)
מצרכים:
- 2 קישואים
- 1 בצל לבן
- 1 כרישה גדולה
- 5 ביצים
- 1 כוס קמח (כוס ח"פ קר)
- תבלינים: כף אבקת מרק, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית ראס אל חנות
אופן ההכנה:
- קוצצים במעבד מזון או בפומפיה את הבצל והקישואים ומסננים מנוזלים.
- קוצצים במעבד מזון את הכרישה ומוסיפים לקערת הקצוצים. אם יש עוד נוזלים – מומלץ לסחוט אותם בזהירות החוצה מהקערה.
- מוסיפים את הביצים והתבלינים ומערבבים את העיסה, מוסיפים פנימה את הקמח וממשיכים לערב עד לקבלת עיסה רכה אך לא נשפכת מדיי.
- מחממים מחבת עם שמן (מעט עמוק) וכשהשמן רותח מכניסיפ פנימה קציצות שהוכנו בידיים רטובות.
- משאירים את האש גבוהה עד בינונית והופכים את הקציצות לאחר שמתייצבות היטב ומשחימות מעט (כ-2 דקות מכל צד)
- מעבירים את הקציצות החמות לתבנית מרופדת בנייר סופג, מכסים בנייר כסף ומחביאים שלא יתחסל לפני החג 🙂
שנה טובה!
למתכונים נוספים כנסו לאתר קול כבודה:
