סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
ישראל בקמפיין הסברה בניו יורק שיציג את זוועות החמאס
זיכרו את ה-7 באוקטובר: לקראת נאום ראש הממשלה נתניהו באו״ם, משרד ראש הממשלה יצא בקמפיין הסברה בניו יורק שיציג את זוועות החמאס
לקראת נאומו של ראש הממשלה בנימין נתניהו בעצרת האו״ם, משרד ראש הממשלה ומערך הדוברות של ראש הממשלה יזמו קמפיין הסברה חסר תקדים בניו יורק על גבי עשרות רבות של שלטי חוצות ענקיים ועשרות משאיות סביב בניין האו"ם ובטיימס סקוור.
על שלטי הפרסום והמשאיות נכתב בשפה האנגלית "זיכרו את ה-7 באוקטובר" וכן, יוצג קוד QR, שסריקתו מובילה לאתר (הזמין רק בחו״ל) שמציג את הזוועות מה-7 באוקטובר.
מטרת הקמפיין היא להזכיר למנהיגי העולם ולציבור את הזוועות שביצע החמאס, ואת האכזריות הבלתי נתפסת של ארגון הטרור שממשיך להחזיק ב-48 חטופים בשבי בעזה.
ממשרד רה"מ נמסר: "חזית ההסברה מקבלת חיזוק משמעותי בביקור הנוכחי של ראש הממשלה ופמלייתו".
