איתי גל-און: תושב אילת בן 60 עישן סיגריה ליד מכשיר החמצן ונכווה קשות בפניו. במרכז לרפואה דחופה יוספטל העניקו לו טיפול רפואי מיידי שכלל שטיפות, קירור, חבישות מיוחדות ומשחות ייעודיות לכוויות ולמניעת זיהומים. מנהלת האחיות במרכז לרפאה דחופה התריעה: "חמצן מאיץ בערה - אסור לעשן או לקרב אש לשום מכשיר חמצן"
חיזבאללה נערך לעימות עם צבא לבנון: "לא נתפרק מנשקנו"
במקביל נערך חיזבאללה לעסוק בחזית הסורית, זאת בעקבות עלייתו לשלטון של אחמד א-שרע שנחשב לגורם עוין לארגון הטרור
ארגון הטרור חיזבאללה נערך לתרחיש במסגרתו מדינת לבנון תנסה לקחת בכוח את הנשק שבידי הארגון. כך פורסם בכאן חדשות. חיזבאללה מתארגן לאחרונה בשטח ובונה תוכנית מבצעית למקרה שצבא לבנון ינסה לקחת את נשקו.
מזכ"ל חיזבאללה נעים קאסם נאם הערב בעצרת לזכרו של חסן נסראללה. קאסם הבהיר כי ארגונו לא יתפרק מנשקו. הוא גם ציין כי על ממשלת לבנון לשים את הריבונות הלאומית בראש מעייניה ולא לאפשר לישראל להישאר בלבנון. הוא קרא לממשלה לתקן את הטעות הגדולה שעשתה בעניין החלטותיה לפרק את חיזבאללה מנשקו.
רועי קייס דיווח בכאן 11, כי במקביל נערך חיזבאללה לעסוק בחזית הסורית, זאת בעקבות עלייתו לשלטון של אחמד א-שרע שנחשב לגורם עוין לארגון הטרור. בחיזבאללה מוטרדים מאוד ממהלכיו של א-שרע וישנו חשבון פתוח בין ארגון הטרור לבין נשיא סוריה.
