12 בני אדם, בהם 11 צנחנים והטייס, נהרגו בהתרסקות מטוס פרטי סמוך לשדה התעופה באטלר שבמדינת מיזורי. חברת הצניחה Skydive Kansas City מסרה כי כל נוסעי המטוס נספו בתאונה. הרשויות הפדרליות והמקומיות פתחו בחקירת נסיבות ההתרסקות, ושמות ההרוגים יפורסמו לאחר עדכון בני משפחותיהם.
חוסל מחבל נוח'בה שפיקד על הרצח בכביש 232 ולקח חלק בחטיפות
צה"ל ושב"כ חיסלו מחבל נוח'בה שפיקד על הרצח במיגונית בכביש 232 באזור רעים ולקח חלק בחטיפת אזרחים ישראלים
צה״ל ושב״כ תקפו וחיסלו בהובלת פיקוד הדרום ובאמצעות כלי טיס של חיל האוויר, את המחבל חסן מחמוד חסן חסין, ששימש כמפקד מחלקת נוח'בה בגדוד אל בורייג' שבחטיבת מחנות המרכז של ארגון הטרור חמאס.
חסן פיקד יחד עם המחבל מוחמד אבו עטיוי שחוסל באוקטובר 2024, על הרצח במיגונית בכביש 232 באזור רעים בטבח הרצחני של ארגון הטרור חמאס ב-7 באוקטובר. כמו כן, היה מעורב בחטיפה של אזרחים ישראליים.
במסגרת תפקידו כמפקד מחלקת נוח'בה בגדוד אל בורייג', הכווין והוציא לפועל מספר מתווי טרור נגד כוחות צה"ל שפעלו ברצועת עזה.
מדוברות צה"ל ושב"כ נמסר: "צה״ל ושב"כ ימשיכו לפעול בעוצמה נגד המחבלים מארגוני הטרור שלקחו חלק בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר".

