וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
בעיר החרדית: בת 9 חודשים פונתה לבית החולים לאחר שבלעה נפטלין
כונני ארגון הצלה הוזעקו לבני ברק בעקבות דיווח על תינוקת שבלעה נפטלין | התינוקת פונתה במצב יציב להמשך טיפול בבית החולים שניידר בפתח תקווה
כונני ארגון הצלה הוזעקו לבני ברק בעקבות דיווח על תינוקת שבלעה נפטלין.
יחד עם חובשים של מד"א, העניקו הכוננים טיפול רפואי לתינוקת בת 9 חודשים, והיא פונתה במצב יציב להמשך טיפול בבית החולים שניידר בפתח תקווה.
חובש הצלה בנצי הימל דיווח: "כשהגעתי לבית, הביאו לי תינוקת בת 9 חודשים אשר לדברי ההורים בלעה כדור נפטלין שהיה באיחסון של סכך. יחד עם חובשים של מד"א, הענקנו לה טיפול רפואי ראשוני, והיא פונתה במצב יציב להמשך קבלת טיפול רפואי בחדר הטראומה בבית החולים שניידר בפתח תקווה."
בארגון הצלה שבים ומזכירים לציבור לשים לב ולהשגיח על הילדים, אשר מסתובבים בבית וחשופים לכלי עבודה וחפצים מסוכנים הנמצאים בימים אלה במקומות נגישים לילדים.
