סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
מרענן וחגיגי: מתכון לסלט סלרי תפוחים ורימונים
סלט מרענן, צבעוני ובריא שמשלב את הקראנצ'יות של תפוחים, הרעננות של סלרי והנגיעות החמצמצות-מתוקות של גרגרי רימון ורוטב מושלם. מתכון פשוט, מהיר ומרשים – מושלם לפתיחה חגיגית או כליווי קליל ואלגנטי לארוחה
מתכון לסלט סלרי תפוחים ורימונים / מירב מלכה
המצרכים לסלט סלרי תפוחים ורימונים:
- 4-5 עלי סלרי
- 2 תפוחי גרנד
- 1 רימון
לרוטב:
- 1 כף סילאן
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית מיץ לימון טרי
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית סויה בהירה
אופן הכנה לסלט סלרי תפוחים ורימונים:
- שוטפים היטב את עלי הסלרי וקוצצים אותם דק.
- שוטפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
- בקערית מכניסים את כל מצרכי התיבול ומערבבים הייטב לאיחוד עד לקבלת רוטב אחיד
- בקערה מכניסים את הסלרי והתפוחים ומוסיפים את רוטב
- מתבלים את הסלט סמוך לזמן ההגשה ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל הסלט גרגרי רימון ומגישים
בהצלחה רבה ובתאבון
