מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לאסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום

נתח אסאדו עסיסי שמתבשל באיטיות ברוטב ברביקיו ושום, יחד עם ירקות ריחניים – מתכון שמתאים לארוחה חגיגית במיוחד. 5 שעות בתנור והתוצאה: בשר רך, טעמים עמוקים וריח ממכר שממלא את הבית. מנה שאי אפשר להישאר אדישים אליה

מתכון לאסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום
אסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום צילום: חיים בורנשטיין

מתכון לאסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום / שף חיים בורנשטיין

מצרכים לאסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום:

  • קוביות אסאדו על העצם 
  • ירקות לבחירה: שומר, סלרי, בצל, שום 
  • 3 כפות רוטב ברביקיו 
  • 10 שיני שום קצוצים 
  • 1 כף חרדל 
  • מלח גס 

אופן ההכנה לאסאדו נדיר ברוטב ברביקיו ושום: 

  1. מניחים את קוביות האסאדו בתבנית אפייה. בצדי התבנית מפזרים את הירקות האהובים. 
  2. בקערה נפרדת מערבבים רוטב ברביקיו, שום קצוץ, חרדל ומלח גס. יוצקים את התערובת מעל הבשר. 
  3. מכסים היטב בנייר אפייה ולאחריו נייר אלומיניום. 
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל־140 מעלות במשך חמש שעות, עד שהבשר רך ונמס בפה. 

המלצה: להגיש לצד פירה חלק או ירקות שורש קלו

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לאסאדו מתכון למנה עיקרית מתכון בשרי

 צבע אדום

art