סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
המונים הקבילו בירושלים את פניהם של הראשון לציון ורב השכונה
באולם הספורט ברחוב שמעון הצדיק בשמחת בית השואבה המרכזית והקבלת פני רבו לראש"ל הגר"י יוסף נשיא מועצת חכמי התורה והגה"צ רבי יצחק כהן. צפו בגלריה
המונים השתתפו בירושלים במעמד שמחת בית השואבה המרכזית והקבלת פני רבו לראש"ל הגר"י יוסף נשיא מועצת חכמי התורה והגה"צ רבי יצחק כהן.
המעמד התקיים באולם הספורט ברחוב שמעון הצדיק בעיר בהשתתפות גדולי ישראל, ראשי ישיבות, דיינים ואישי ציבור.
גדולי ישראל עמדו בדבריהם על מעלת ימי החג וחשיבות לימוד התורה בתקופה מאתגרת זאת בה משנאי התורה נשאו ראש כשבסיום בירכו את קהל האלפים שבאו להשתתף במעמד.
יצויין כי מלבד האולם, הוכשר שטח ענק תחת כיפת השמים בו הוקרן האירוע על גבי מסכים למאות נשים.
את המעמד הנעימו גדולי הזמר ארי גולד ואלחנן משמרתי בליווי כלי נגינה.
צפו בגלריה





































