ספיר לפקין: סגן נשיא איראן עארף: "עלינו להיות מוכנים למצב של מלחמה. האסטרטגיה שלנו היא שלעולם לא נפתח במלחמה, אך אם יכפו אותה, סיום המלחמה לא ייקבע בידי האויבים. הודענו על מוכנות למשא ומתן, אך הפעם אנחנו רוצים הבטחה. ארה"ב באמצע סבב המשא ומתן הקודם שהיה, תקפה את איראן. עכשיו איזו הבטחה יש שהפעם לא יעשו כך? אם נוכל להיות בטוחים שהם מחפשים משא ומתן אמיתי ולא מסווה לתעלול גדול יותר, ננהל משא ומתן"
באמצע החג: האדמו"ר אושפז בבית החולים - יעבור צינתור
האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק עבר אירוע לבבי ואושפז בבית החולים שם יעבור צאחר הצהריים ינתור בליבו. בחסידות קראו לחסידים לעזוב הכל ולהתפלל לרפואת האדמו"ר רבי שמואל יעקב בן יענטא
באמצע ימי חול המועד סוכות אושפז האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק בבית החולים.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי הרבי אושפז בבית החולים 'הדסה עין כרם' בירושלים עקב אירוע לבבי והוא יעבור היום באזור השעה 17:00 אחר הצהריים צינתור בליבו.
בחסידות הוציאו הודעה בה הם מבקשים לעזוב הכל ולהתפלל לרפואת הרבי.
לדבריהם הרבי מאוד חלש, והחסידים והרבנים וכל הקהילה מקווים שהוא יצליח להתאושש כמו בפעם שעברה שזה קרה שכולם התפללו והתפילות עזרו והרבי גם אמר אז שהתפילות מאוד עזרו, אז מבקשים מכולם להניח הכל מה שהם עושים מכל העיסוקים שלהם, לקחת תהילים ולהתפלל לרפואת האדמו"ר ומקווים שהוא יחזור אלינו במהרה בימינו להנהיג את הקהילה.
הציבור נקרא להתפלל לרפואת האדמו"ר רבי שמואל יעקב בן יענטא בתוך שאר חולי עמו ישראל.
