מיכל פעילן: כ-70 עובדי ועובדות ניקיון במרכז הרפואי ברזילי באשקלון - מרביתן נשים מהעדה האתיופית ותושבות העיר - קיבלו מכתבי פיטורין שייכנסו לתוקף ב-31 במרץ, ערב חג הפסח. המהלך מגיע בעקבות כשל בירוקרטי של אי-פרסום מכרז בזמן. יו"ר הסתדרות עובדי המדינה, עו"ד אופיר אלקלעי דרש להאריך לאלתר את העסקתם עד להשלמת המכרז החדש. בהסתדרות מזהירים כי אם המחדל לא יתוקן באופן מיידי, הם יפעלו בכל האמצעים הארגוניים, לרבות השבתה מלאה של שירותי המשק בבית החולים
ואומר לך בדמייך חיי: בנו של הנרצח מרמות נקרא על שם אביו
"נולד זכר - נתרפאה כל המשפחה". עין לא נותרה יבשה בשמחת כשהכריז 'ויקרא שמו בישראל', 'אלטר ישראל בן הרב אלטר ישראל' בברית לבן האברך הקדוש רבי ישראל אלטר מצנר הי"ד שנרצח בפיגוע בצומת רמות בחודש אלול
שמחת ברית מרגשת במיוחד התקיימה הבוקר (חמישי) באולמי בית ישראל בירושלים.
הגב' תמי מצגר אשת האברך הקדוש רבי אלטר ישראל הכהן מצנר הי"ד שנרצח בפיגוע בצומת רמות בירושלים בחודש אלול הכניסה את בנה בבריתו של אברהם אבינו. הבן היתום שלא זכה להכיר את אביו.
בסנדקאות כובד הסבא הגאון רבי חיים גריינמן, ובברכות כובד אחיו הגדול הרב שלמה הכהן מצנר וכשהגיע ל'ויקרא שמו בישראל', עין לא נותרה יבשה - ושמו נקרא אלטר ישראל בן הרב אלטר ישראל כשמו של אביו.
הרב מצנר הי"ד היה מחשובי האברכים בכולל 'מישרים' וחתנו של הגאון רבי חיים גריינמן ראש כולל טהרות בירושלים.
אחרי פטירתו סיפר אביו רבי אורי מאיר הכהן מצנר בשבעה כי בדיוק לפני שלושה שבועות לפני שנרצח, הוא אמר לאמא שלו ולאשתו, 'טוב לגור בירושלים, אבל להיקבר הוא רוצה בבני ברק'... ואכן זכה ונקבר בבית החיים בבני ברק.

