מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בשני הקרוב: סגן נשיא ארה"ב ג'יי די וואנס ינחת בישראל

סגן נשיא ארה"ב ג'יי די וואנס יגיע ביום שני לישראל | גם שליחו של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, סטיב וויטקוף, יגיע לישראל בשבוע הבא

בשני הקרוב: סגן נשיא ארה"ב ג'יי די וואנס ינחת בישראל
ג'יימס דייוויד ואנס צילום: JD Vance facebook

ביום שני הקרוב צפוי לנחות בישראל סגן נשיא ארה"ב ג'יי די וואנס. כך ע"פ הדיווח של גילי כהן בכאן חדשות.

למעשה, גם שליחו של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, סטיב וויטקוף, יגיע לישראל בשבוע הבא כדי להמשיך ולקדם את יישום מתווה הנשיא האמריקני לסיום המלחמה בעזה - כך ע"פ הפרסום במהדורת כאן חדשות מפי מקורות שעודכנו בביקור המתוכנן.

בתוך כך, בממשל האמריקני העבירו לישראל מסר שלפיו אין לנקוט כעת עיצומים על חמאס בשל משבר החזרת החטופים החללים, שכן בארצות הברית מפעילים לחץ בנושא על המתווכות.

כאמור, אתמול פתח חמאס במבצע יחסי ציבורי במטרה להוכיח למתווכות כי הוא מנסה לאתר את החטופים החללים. המבצע, שנענה בפסטיבל תקשורתי, התבצע בחאן יונס וכלל דחפורים שפעלו באתר מסוים שבו נקבר לכאורה אחד מהחללים.

עד כה לא ידוע על תוצאות משמעותיות של החפירה. חמאס יודע היכן נמצאים חטופים חללים, בהם סרן הדר גולדין, אך מתעקש לעשות את העבודה לבדו.

סגן נשיא ארה''ב ביקור בישראל

 צבע אדום

art