גדי איזנקוט לאתאלי ואוקו: ״המטרה המשותפת של ראשי גוש השינוי היא להציל את מדינת ישראל כי ברור איך תראה הממשלה הבא - טלי גוטליב שרת משפטים, סמוטריץ שר הביטחון. מישהו מעלה על דעתו כמה הקבוצה הזו יכולה עוד לדרדר את מדינת ישראל? אני לא רואה מפלגה ערבית שמקבלת את העקרונות שלנו בעיקר הכרה בכך שחמאס הוא ארגון טרור שצריך לפרק אותו. מי שלא יכיר בעיקרון הזה לא אשב איתו״
שלושה גאורגים ניסו לקנות אורניום תמורת 400,000 דולר
גאורגיה עצרה 3 אזרחים סינים לאחר שהם ניסו לקנות אורניום תמורת 400,000 דולר. סגן ראש שירות הביטחון הממלכתי גילה כי העצורים תכננו להעביר אורניום לסין דרך רוסיה
שירות הביטחון הפנימי של גאורגיה (SBU) עצר שלושה אזרחים סינים בבירה טביליסי, בגין ניסיון לרכוש באופן בלתי חוקי שני קילוגרמים של אורניום גרעיני.
סגן ראש שירות הביטחון הממלכתי של גאורגיה אמר כי שלושת העצורים תכננו לרכוש אורניום תמורת 400,000 דולר ולהעבירו לסין דרך רוסיה.
גורם ביטחוני צוטט בתקשורת הגאורגית כי העצורים עומדים בפני אישומים שעלולים להוביל למאסר של עד 10 שנים. האורניום היה "חומר גרעיני", לא דווח המניע מאחורי הרכישה המתוכננת.
אבטחת חומרים גרעיניים שנותרו מהתקופה הסובייטית, שגאורגיה הייתה חלק ממנה, הייתה אחת הדאגות הגדולות ביותר לאחר קריסת ברית המועצות ב-1991. מספר תקריות חמורות הקשורות לסחר בלתי חוקי באורניום התרחשו בגאורגיה בעשורים האחרונים, כך על פי רויטרס.
