מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 21°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 21°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

המוצר הסודי שמשדרג את החמין שלכם בכמה רמות….

יש משהו אחד שאתם חייבים לנסות להוסיף לחמין שלכם, ולא תאמינו איך לא עשיתם את זה עד עכשיו....

המוצר הסודי שמשדרג את החמין שלכם בכמה רמות….
חמין צילום: שאטרסטוק

ישנם מרכיבים שלפעמים חומקים מהפוקוס כשאנחנו מתכננים את החמין שלנו, אבל יש אחד מיוחד שיכול לשנות הכול: בשר גידים. מדובר בחלק טעים במיוחד, שעם הבישול הארוך של החמין הופך לרך, נימוח ועסיסי. זה לא עוד נתח בשר רגיל: הגידים, שמתחברים לשריר הבקר, מתפרקים לאט במהלך השעות בסיר ומעניקים לחמין מרקם עשיר וטעם עמוק וממכר.

מה עושה את בשר הגידים לכל כך מוצלח בחמין?

  • ספיגה מושלמת של טעמים: בשר הגידים מפריש שומניות מיוחדת שמעשירה בטעמים את כל הסיר.

  • מרקם רך וייחודי: אחרי לילה שלם בבישול איטי, הגידים מתמוססים בפה – תחושה שאי אפשר לחקות אותה באף חלק אחר של הבקר.

  • תוספת קולגן ובריאות: הגידים עשירים בקולגן, חומר שנמס לאט ומוסיף לא רק בריאות אלא גם סמיכות טבעית לרוטב של החמין.

אז איך עושים את זה?

חפשו בקצביה נתח גידים, הוסיפו לחמין חתיכה נכבדה של 300-400 גרם והסיפו אותה לבשר שאתם מכניסים לסיר החמין.

הנה מתכון לחמין הכי טעים שתכינו 

זהו הסוד הקטן שיהפוך כל חמין לבלתי מנוצח, עם טעמים וניחוחות שאף אורח לא ישכח…

 צבע אדום

art