וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
קמלה האריס לא ויתרה על החלום: "אישה תכהן בבית הלבן"
סגנית הנשיא לשעבר קמלה האריס רמזה בריאיון לרשת BBC כי היא שוקלת לשוב ולהתמודד על תפקיד נשיאת ארצות הברית ותקפה את הנשיא המכהן דונלד טראמפ
קמלה האריס, לשעבר סגנית נשיא ארצות הברית, הצהירה כי היא שוקלת לשוב ולהתמודד על הנשיאות בבחירות הבאות.
בריאיון ששודר היום ברשת BBC אמרה האריס כי לא סיימה את דרכה הציבורית וכי הרצון לשרת את הציבור הוא חלק ממי שהיא.
לדבריה טרם קיבלה החלטה סופית לגבי עתידה הפוליטי אך הדגישה כי ישנן דרכים רבות להמשיך ולתרום לחברה האמריקנית.
בכאן חדשות פורסם כי האריס אמרה כי היא מאמינה שבעתיד תכהן אישה בבית הלבן והוסיפה כי ייתכן שהיא עצמה עוד תהיה הנשיאה. היא התייחסה לסקרים שמראים כי סיכוייה לזכות במועמדות הדמוקרטית נמוכים ואמרה כי מעולם לא נתנה לסקרים להשפיע על החלטותיה. "אם הייתי מקשיבה לסקרים לא הייתי רצה לקדנציה הראשונה או השנייה שלי ובטח שלא הייתי יושבת כאן ומתראיינת" אמרה.
בריאיון תקפה האריס את הנשיא המכהן דונלד טראמפ יריבה בבחירות 2024 וכינתה אותו רודן. היא טענה כי רבות מאזהרותיה לגביו במהלך הקמפיין הקודם התגשמו במציאות. "הוא אמר שינצל את משרד המשפטים לטובתו האישית וזה בדיוק מה שעשה", אמרה.
במפלגה הדמוקרטית נמשכים הדיונים על זהות המועמד שייצג את המפלגה בבחירות 2028 אולם דבריה של האריס מאותתים כי היא שוקלת לחזור למירוץ ולהתמודד שוב על התפקיד הבכיר בעולם.
