עוד מגלצ: הסכום שהעירייה צריכה לשלם בכל חודש למדינה על הנכס - 43 אלף ש"ח, נצבר חוב של 2 מיליון. כעת העירייה מנסה להסדיר את תשלומי השכירות, תגובת עיריית ירושלים: "הצורך בקיום מבנה החינוך קיים ביתר שאת היום. מתנהל מו"מ ענייני להסדרת התשלום והמשך הפעילות בנכס. המו"מ מצוי בישורת האחרונה ובקרוב ייחתם ההסכם"
למרות שהמלחמה הסתיימה: צה"ל מגייס מחדש אלפי אזרחים לשירות מילואים
צה״ל פתח במהלך לגיוס מחודש למילואים של אלפי אזרחים שלא שירתו בשנים האחרונות במילואים
בימים האחרונים, אלפי אזרחים ישראלים שלא שירתו כבר שנים במילואים, קיבלו צו 8 מפתיע: זימון חובה להתייצב בתחילת חודש נובמבר.
הבוקר (ראשון) דיווח דורון קדוש בגל"צ מה עומד מאחורי המהלך הזה (לא עוד סבב לחימה): צה״ל פתח, שוב, במהלך נרחב להחזרה לשירות מילואים פעיל של אלפי אזרחים שעדיין לא הגיעו לגיל הפטור - והם ישובצו מחדש ביחידות השונות בהתאם לצורך.
מדובר לא רק בישראלים שקיבלו פטור בשנים האחרונות מסיבות שונות, אלא גם כאלה שהיו רשומים או משובצים ביחידות שונות בעבר, ובפועל לא נקראו לשירות, או לא היו משרתים פעילים. ההתייצבות היא חובה: מי שלא יתייצב - הוזהר בהליך נפקדות.
יעדי השיבוץ העיקריים אליהם צה״ל יגייס אותם: יחידות הסיוע המנהלתי בחטיבות הלוחמות (שכרעו תחת הנטל בשנתיים האחרונות), גדודי אוגדת דוד החדשים שעדיין בתהליך הקמה (וכבר התגייסו אליהם אלפים אך נדרשים נוספים), גדודי פיקוד העורף, גדודי הגנה, ותפקידים נוספים של תומכי לחימה ביחידות משמעותיות שזקוקות לכוח אדם.
