מצ"ח: לא תיפתח חקירה פלילית נגד עומר מיארה בנה של היועמ"שית בהרב-מיארה. מיארה נחשד בגניבת אפוד קרמי מחייל במהלך שירות מילואים ב-2023. המכתב שוגר אמש בתשובה לפניית עו"ד זהבה גור מלפני חצי שנה. "האירוע טופל בתוך היחידה באמצעות הליך משמעתי, כולל הדחת הקצין מהמילואים, ובהיעדר תלונה מהנפגע - לא נמצא צורך בחקירה פלילית". (עידן יוסף)
מצלמות האבטחה תיעדו: פרץ למסעדה בתל אביב וגנב קורקינט יוקרתי
המשטרה עצרה תושב הדרום בחשד שפרץ למסעדה בתל אביב וגנב קורקינט יוקרתי. החשוד שבר מנעול וגרם נזק כדי לפרוץ פנימה. מעצרו הוארך וכעת הוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים | תיעוד הפריצה כפי שנקלט במצלמות האבטחה
בתאריך 25.10.25 לפנות בוקר התקבלה קריאה במוקד 100 של המשטרה על פריצה למסעדה השוכנת על קו החוף בתל אביב. שוטרי תחנת לב ת"א פתחו בחקירה תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים ובשיתוף חוקרי המז"פ של מרחב ירקון. לאחר זמן קצר התבררה זהותו של החשוד בן 43 תושב באר שבע והוא נעצר בעיר תל אביב.
על פי החשד החשוד שבר את מנעול העסק, גרם נזק ופרץ פנימה, משם על פי החשד גנב קורקינט יוקרתי. החשוד נלקח לחקירה, בסיומה נכלא.
מעצרו הוארך עד אתמול (רביעי) אז הגישה יחידת התביעות של מחוז ת"א כתב אישום חמור בגין עבירה של "פריצה לעסק וביצוע גניבה" בצירוף בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.
