מצ"ח: לא תיפתח חקירה פלילית נגד עומר מיארה בנה של היועמ"שית בהרב-מיארה. מיארה נחשד בגניבת אפוד קרמי מחייל במהלך שירות מילואים ב-2023. המכתב שוגר אמש בתשובה לפניית עו"ד זהבה גור מלפני חצי שנה. "האירוע טופל בתוך היחידה באמצעות הליך משמעתי, כולל הדחת הקצין מהמילואים, ובהיעדר תלונה מהנפגע - לא נמצא צורך בחקירה פלילית". (עידן יוסף)
לאחר השקעה של למעלה מ-1.2 מיליארד דולר: מצרים חונכת את המוזיאון הארכאולוגי הגדול בגיזה
לאחר שנים של תכנון והשקעה של מעל 1.2 מיליארד דולר, מצרים חנכה היום באופן רשמי את המוזיאון הארכאולוגי הגדול שלה סמוך לפירמידות בגיזה
לאחר שנים של עבודות תכנון, פיתוח והשקעה עצומה של יותר מ-1.2 מיליארד דולר – מצרים פתחה היום (שבת) באופן רשמי את המוזיאון הארכאולוגי הגדול (GEM), הממוקם בסמוך לפירמידות בגיזה.
המוזיאון החדש, מהמרשימים בעולם, צפוי להפוך לאתר תיירות מרכזי ולסמל תרבותי-לאומי, עם תצוגה חסרת תקדים של ממצאים מהתרבות המצרית העתיקה
