סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
עוגת פירורי אגוזים עם קרם מוקה שווה ומפנקת
עוגה נהדרת, עם כל הדברים הטובים שצריך בתחילת השבוע כדי להכניס ללב תחושת מתיקות ופינוק אישי
מצרכים:
- 1 ו – 1/2 כוס קמח
- 1 אבקת אפיה
- 1 כוס שמן
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מיץ תפוזים/מיץ ענבים
- 1 כוס אגוזים טחונים
- 5 ביצים
- 1 כף נס קפה
- 5 כפות שוקולד צ'יפס (לא חובה)
- לציפוי: 1 מיכל קצפת צמחית + אבקת סוכר + 1 כף נס קפה
אופן ההכנה:
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
- בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם יתר החומרים, בתחילה את הרטובים ולאחר מכן מוסיפים את היבשים.
- מאחדים בזהירות בין הקצף לבלילת החומרים, מעבירים לתבנית תנור חד פעמית בגודל בינוני.
- אופים בחום של 170 מעלות כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
- לאחר שהעוגה מצטננת מקציפים את הקצפת עם 3 כפות מאבקת הסוכר וכף הנס קפה ומורחים על כל העוגה. (ניתן להוסיף יותר אבקת סוכר, לפי המרקם הרצוי – יותר אבקת סוכר = קצפת סמיכה יותר)
- ניתן לפזר פירורי אגוזים או גרידת שוקולד מלמעלה.בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
