סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
מפתיע כמה שזה טעים: תפוחי אדמה עם בצל קלויים בתנור
הם קראנצ'ים מבחוץ ורכים מבפנים, אפשר לאכול אותם לצד ביצה קשה או חביתה או סלט חסה עשיר, רק תכינו אותם והריח המשכר כבר יעשה את העבודה
מצרכים:
- 5-6 תפוחי אדמה
- 2 בצלים
- תבלינים: כפית מלח, כפית כורכום, כפית תבלין שווארמה/פפריקה, מעט תבלין טימין או רוזמרין
- שמן זית
אופן ההכנה:
- קוצצים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות (עם הקליפה!)
- קוצצים את הבצל לפורוסות דקות
- מניחים את פרוסות הבצל בתבנית ומעליהן את תפוחי האדמה.
- מתבלים ומזלפים שמן זית
- מכניסים לתנור חם ואופים עד להשחמה בחום של 220 מעלות למשך כ-30 דקות.
בתיאבון!
