מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מפתיע כמה שזה טעים: תפוחי אדמה עם בצל קלויים בתנור

הם קראנצ'ים מבחוץ ורכים מבפנים, אפשר לאכול אותם לצד ביצה קשה או חביתה או סלט חסה עשיר, רק תכינו אותם והריח המשכר כבר יעשה את העבודה

מפתיע כמה שזה טעים: תפוחי אדמה עם בצל קלויים בתנור
תפוחי אדמה עם בצל קלויים בתנור צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 5-6 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • תבלינים: כפית מלח, כפית כורכום, כפית תבלין שווארמה/פפריקה, מעט תבלין טימין או רוזמרין
  • שמן זית

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות (עם הקליפה!)
  2. קוצצים את הבצל לפורוסות דקות
  3. מניחים את פרוסות הבצל בתבנית ומעליהן את תפוחי האדמה.
  4. מתבלים ומזלפים שמן זית
  5. מכניסים לתנור חם ואופים עד להשחמה בחום של 220 מעלות למשך כ-30 דקות.

בתיאבון!

 צבע אדום

art