סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
וזה התפריט להיום: עוף בתנור לצד אורז עם אפונה
הנה רעיון לתפריט מלא לארוחה חגיגית לאמצע השבוע או לשבת, הניחוח שמשלב את שני המטעמים פשוט משובב את הנפש ומכניס לבית תחושת השקעה מיוחדת
לעוף בתנור:
- 5 כרעים
- כף פפריקה
- כף תבלין גריל
- כפית מלח
- מעט פלפל שחור טחון
- שמן
אופן ההכנה:
- מניחים את העוף על נייר אפיה בתבנית תנור גדולה
- מתבלים, מורחים שמן ומוודאים שהתיבול הגיע לכל קצוות העוף.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-50 דקות.

הכנת האורז:
- 700 גרם אורז לבן
- 1 חבילת אפונה קפואה
- כף מלח
- 4 כפות שמיר יבש
- שמן קנולה
אופן ההכנה:
- מרתיחים את המים עם מלח ומעט שמן.
- מכניסים פנימה יחד – את האורז ואת האפונה ומבשלים כ-20 דקות על אש גבוהה.
- המים צריכים להיות בגובה האורז או מעט יותר.
- מוסיפים את השמיר ועוד מלח, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות עד לאידוי המים .
- בתיאבון!
למתכונים נוספים היכנסו לאתר:
