מבזקים מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 19°c
באר שבע 21°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

צה"ל מכחיש: "אין מידע ששגופת הדר גולדין במנהרה שבה לכודים מחבלי חמאס"

לאחר הפרסומים על הכוונה לשחרר מחבלים בתמורה להשבת גופתו של סגן הדר גולדין - בצה"ל מבהירים כי אין כל מידע על מיקומו וכי מדובר בטענות כוזבות הפוגעות במשפחה

צה"ל מכחיש: "אין מידע ששגופת הדר גולדין במנהרה שבה לכודים מחבלי חמאס"
פעילות כוחות חטיבה 188 במרחב רפיח צילום: דובר צה"ל

אחרי שכלי התקשורת פרסמו היום (רביעי) הערכות לפיהן סגן הדר גולדין, שמוחזק ברצועת עזה מאז מבצע צוק איתן ב־2014, נמצא במרחב המנהרות ברפיח - בצה"ל מיהרו להבהיר כי מדובר בשמועות חסרות בסיס.

בהודעת דובר צה"ל נמסר: "בצה"ל אין מידע הקובע כי גופתו של הדר גולדין ז"ל נמצאת במנהרה בה נמצאים מחבלי חמאס במרחב רפיח. מדובר בטענות כוזבות אשר פוגעות במשפחה. צה"ל מבקש מהציבור להישמע להודעות הגורמים הרשמיים בלבד ולהימנע מהפצת שמועות כוזבות אשר פוגעות במשפחות החטופים ובציבור".

דובר צה"ל הדגיש כי "המאמצים להשבת החטופים והחללים נמשכים בכל העת".

ההכחשה מגיעה לאחר פרסומים שלפיהם הרמטכ"ל אייל זמיר הביע נכונות לשקול עסקה לשחרור כ־200 מחבלים "התקועים" במרחב רפיח – לכאורה בתמורה להשבתו של גולדין. בצה"ל, כאמור, דחו את הדיווחים מכל וכל.

הדר גולדין רפיח עזה מלחמת חרבות ברזל

 צבע אדום

art