סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
עוגת טראפלס שוקולד-לוטוס, כמה פשוטה ועולה על כל דמיון
עוגה בסגנון טראפלס עם שכבת קקאו מלמעלה, וגנאש שוקולד שמביא בתוכו טעמים מיוחדים, ללא אפיה - ליגה של קינוח לשבתות ולסעודות מיוחדות
מצרכים:
- 1 ו-1/2 שרוול בתי בר / בסקוויטים
- 4 חפיסות שוקולד מריר (תלוי במרקם שאתם בוחרים)
- 1 חבילת ממרח לוטוס
- מעט שמן
- 1 מיכל שמנת צמחית (כוס וחצי)
- לציפוי: קקאו
אופן ההכנה:
- בבלנדר טוחנים את הבסקוויטים לפירורים דקים.
- מוסיפים ללוטוס מעט מים חמים לריכוך (כ-3 כפות) ומערבבים יחד עם הבסקוויטים.
- במיקרוגל או בבן מארי ממיסים 3 חבילות שוקולד (תלוי בשוקולדיות שאתם רוצים) עם מעט שמן ומוסיפים לביסקוויטים.
- מוסיפים כוס של שמנת צמחית (ללא הקצפה) ומרטיבים איתה את העיסה.
- ניתן ואף מומלץ לערבב קודם את השוקולד המומס עם השמנת ואז להוסיף אותם יחד לעיסת הלוטוס.
- מערבבים לקבלת עיסה דביקה ורטובה ומשטחים בתבנית חד פעמית בגודל בינוני.
- ממיסים את חבילת השוקולד עם 1/2 כוס שמנת צמחית.
- מורחים על עיסת הבסקוויטים ומכניסים להקפאה.
- מוציאים לאחר שעתיים-שלוש, מפזרים מעל קקאו וחותכים לקוביות.
- מחזירים להקפאה, מוציאים כ-10 דקות לפני ההגשה.
הערות:
- ניתן להשתמש רק ב-2 חבילות שוקולד בעיסת הבסקוויטים, אך המרקם יהיה פחות שוקולדי ויותר פירוריבתיאבון!
