וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
חלל צה"ל הושב לישראל: 5 חטופים נותרו ברצועה
גופתו של החטוף ליאור רודאיף הי"ד הושבה לישראל אמש וזוהתה הבוקר במכון לרפואה משפטית באבו כביר
לאחר 764 ימים בשבי: משרד ראש הממשלה הודיע על השבתו של החלל ליאור רודאיף לשטח ישראל. כעת נמצאים בשטח הרצועה חמישה חטופים חללים.
לאחר הזיהוי הודיע צה"ל כי רס"ב במיל' ליאור רודאיף הוא חלל צה"ל והדבר לא פורסם עד היום לשם שמירה על הבטחת השבתו.
רודאיף היה סגן רבש״ץ וחבר כיתת הכוננות בניר יצחק, נפל בקרב ההגנה על הקיבוץ בבוקר ה-7 באוקטובר 2023 וגופתו נחטפה על ידי ארגון הטרור הג'יהאד האיסלאמי
רודאיף היה בן 61 בנופלו והותיר אחריו את אשתו יפה, את ארבעת ילדיו נעם, נדב, בר ובן ואת שלושת נכדיו, תומר, דגן ושי.
חמישה חללים חטופים נותרו בעזה: דרור אור, הדר גולדין, מני גודארד, רן גואילי וסודתיסאק רינתלאק.
ממשרד ראש הממשלה נמסר: "לאחר השלמת הליך הזיהוי על ידי המרכז הלאומי לרפואה משפטית, בשיתוף משטרת ישראל והרבנות הצבאית, הודיעו נציגי צה״ל למשפחתו של החטוף החלל, רס"ב (במיל') ליאור רודאיף ז"ל, כי יקירם הושב לישראל והושלם זיהויו. ממשלת ישראל משתתפת בצערה הכבד של משפחת רודאיף ושל כל משפחות החטופים החללים".
