אקסון מוביל ושברון לא נענות לבקשת הנשיא טראמפ להגדיל את תפוקת הנפט. "לא ניתן להגדיל את הייצור במהירות, בנוסף, מדובר בשיבוש הוא קצר מדי מכדי להצדיק שינוי אסטרטגי. מקור: פיננשל טיימס
התגובה לדובר צה"ל בערבית שעלתה ללבנונית בעבודתה
תגובה קצרה אך משמעותית במיוחד שפרסמה תושבת לבנון בחשבון של אביחי אדרעי עורר סערה בלבנון והוביל לפיטוריה
סערה בלבנון: סארה א-שיאח, לבנונית שעבדה באגודה הלבנונית למחקרים והדרכה, פוטרה אתמול מתפקידה בעקבות תגובה שכתבה בעמוד הפייסבוק של דובר צה"ל בערבית, אביחי אדרעי - אחד הפרצופים הישראלים היותר מוכרים בעולם הערבי וכזה שמצליח פעם אחר פעם לעורר עניין רב במדינות האויב.
התגובה – "ובעלבכ מתי?" – נכתבה כתגובה לפוסט התרעה של אדרעי לתושבי כמה כפרים בדרום לבנון - לפני תקיפה ישראלית, וגררה אחריה גל תגובות זועמות במדינה ואף תלונות רשמיות נגדה.
בעקבות זאת, הודיעה האגודה על פיטוריה של א-שיאח בשל מה שכונה "הפרת החוק הלבנוני ושיתוף פעולה עם האויב". כך דיווח רועי קייס מכאן חדשות.
