מפקד כוח קדס אסמאעיל קאאני מאיים: אל תתעסקו עם חזית ההתנגדות. הוא הדגיש כי "אף אחד לא יכול לעמוד מול חיזבאללה" וכי "פלגי ההתנגדות התערבו במלחמה לתמיכה באיראן בלי שאף אחד ביקש זאת מהם"
התגובה לדובר צה"ל בערבית שעלתה ללבנונית בעבודתה
תגובה קצרה אך משמעותית במיוחד שפרסמה תושבת לבנון בחשבון של אביחי אדרעי עורר סערה בלבנון והוביל לפיטוריה
סערה בלבנון: סארה א-שיאח, לבנונית שעבדה באגודה הלבנונית למחקרים והדרכה, פוטרה אתמול מתפקידה בעקבות תגובה שכתבה בעמוד הפייסבוק של דובר צה"ל בערבית, אביחי אדרעי - אחד הפרצופים הישראלים היותר מוכרים בעולם הערבי וכזה שמצליח פעם אחר פעם לעורר עניין רב במדינות האויב.
התגובה – "ובעלבכ מתי?" – נכתבה כתגובה לפוסט התרעה של אדרעי לתושבי כמה כפרים בדרום לבנון - לפני תקיפה ישראלית, וגררה אחריה גל תגובות זועמות במדינה ואף תלונות רשמיות נגדה.
בעקבות זאת, הודיעה האגודה על פיטוריה של א-שיאח בשל מה שכונה "הפרת החוק הלבנוני ושיתוף פעולה עם האויב". כך דיווח רועי קייס מכאן חדשות.
