מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מנה אסייאתית חדשה במטבח שלנו: נודלס עוף עם נגיעות לימון המוני

מנה חמה וביתית, פשוטה פשוטה להכנה, עם כל מה שצריך בצלחת כשחוזרים מבית הספר

מנה אסייאתית חדשה במטבח שלנו: נודלס עוף עם נגיעות לימון המוני
נודלס עוף צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 חבילת נודלס (או פתיתים)
  • מגש כנפיים עוף או שוקיים או חזה עוף.
  • שמן
  • 3 לימון פרסי
  • 2 גזרים מגורדים/פסים (לא חייבים)
  • תבלינים: כפית מלח, מעט פלפל שחור, כף תבלין שום, כפית כורכום, כף פפריקה.

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הכנפיים והגזר עם שמן בסיר רחב. מוסיפים מים רותחים עד גובה הכנפיים ומבשלים כחצי שעה על אש בינונית.
  2. מוסיפים תבלינים, לימון פרסי ואת הנודלס ומערבבים מעט.
  3. מבשלים יחד כ-20 דקות עד שהנולדס מתנפח והמים מתאדים לחלוטין.
  4. אוכלים חם

בתיאבון!

 צבע אדום

art