אסף רוזנצוייג: ראש ממשלת אוסטרליה אנתוני אלבניזי: "מתקפת טרור אנטישמית ומרושעת בלב האומה שלנו, זו מתקפה ממוקדת נגד יהודים אוסטרלים ביום הראשון של חנוכה. אין מקום לשנאה, אלימות וטרור במדינה שלנו. אהיה ברור - אנחנו נחסל את זה, בתוך הרגע של האלימות והשנה יצמח רגע של אחדות לאומית שבו כל האוסטרלים יקבלו אליהם את חבריהם האוסטרלים היהודים"
ניסיון פיגוע סמוך לחברון: מחבל ירה לעבר שוטרים - ונוטרל
בלשי תחנת חברון עצרו רכב לבדיקה - ומתוכו יצא מחבל חמוש ופתח באש. הבלשים הגיבו בירי מדויק וניטרלו אותו מיידית
במהלך פעילות מבצעית של בלשי תחנת חברון, מרחב יהודה, במחוז ש"י, נעצר לבדיקה רכב שהעלה את חשדם של הבלשים.
עם עצירת הרכב, יצא ממנו מחבל חמוש באקדח וירה לעבר השוטרים. הבלשים חתרו למגע, הגיבו בירי וניטרלו את המחבל. אין נפגעים לכוחותינו.
מפקד מחוז ש"י, ניצב משה פינצ'י, קיים הערכת מצב בזירה עם פיקוד מרחב יהודה, מפקדי צה"ל וכוחות הביטחון ושיבח את תגובת הבלשים: "החתירה למגע והתגובה המהירה של השוטרים הביאו לנטרול מיידי של האיום ולמניעת פגיעה בכוחות הביטחון ובאזרחים".



