וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
השופטת שמקבלת עשרות הודעות נאצה: "חובבת נוח'בות"
ברקע פרשת הפצ"רית, השופטת דפנה ברק-ארז קיבלה עשרות הודעות מטרידות לטלפון הנייד שלה - בה תקפו אותה בחריפות: "לכי עם החברה שלך, הפצ"רית הבוגדת"
שופטת בית המשפט העליון, דפנה ברק-ארז, קיבלה לאחרונה עשרות הודעות מטרידות לטלפון הנייד שלה - כך פורסם הערב (שני) ב'חדשות 13'.
לפי הדיווח, השופטת מקבלת עשרות הודעות מאזרחים שונים, בהן היא מותקפת קשות. בין היתר נכתב לה "חובבת נוח'בות", "בוגדת", וכן "לכי עם החברה שלך, הפצ"רית הבוגדת".
ההודעות מגיעה על רקע פרשת הפצ"רית היוצאת. במשטרה החליטו לפתוח חקירה בנושא.
בתוך כך, מאבטחי משמר בתי המשפט מתכוונים לתגבר את האבטחה מחר בדיון, ואף במידה והקהל יפריע תישקל האפשרות להוציא את כולם לחדר צפייה.
