תומר אלמגור: לאחר הפיגוע אתמול, ממשלת בריטניה הודיעה כי תקצה עוד 25 מיליון לירות שטרלינג להגברת האבטחה וסיורי המשטרה לשמירה על ביטחון הקהילה היהודית. בכך מגיע ל-58 מיליון לירות שטרלינג התקציב הממשלתי להגנה על הקהילות היהודיות בבריטניה - הסכום הגבוה ביותר בהיסטוריה של בריטניה
נעצר בחשד שהאופניים גנובים - לא תאמינו מה גילו השוטרים
רכב על אופניים חשמליים החשודים כגנובים תוך שאחז בטלפון הנייד - נבדק ע"י השוטרים והתגלה כשוהה בלתי חוקי • החשוד נעצר, החקירה הסתיימה והוגש כתב אישום
לפני כשבועיים, בתאריך 27.10 בבוקר, במסגרת פעילות מבצעית של שוטרי הסיור בתחנת מסובים, הבחינו השוטרים ברוכב אופניים חשמליים תוך שאחז בטלפון הנייד, ברחוב מנחם בגין בגבעת שמואל.
השוטרים בדקו את רוכב האופניים והתגלה כי הינו שוהה בלתי חוקי, בן 20. החשוד נעצר לחקירה בתחנת המשטרה שבסיומה נכלא.
על פי החקירה, החשוד טען כי נכנס לארץ על מנת לחפש עבודה ורכש את האופניים החשמליים תמורת 1,500 ש"ח בפתח תקווה.
החקירה הסתיימה ויחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה למחרת כתב אישום נגד החשוד בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, החזקת נכס החשוד כגנוב וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים.
