סוכנות האזרחות וההגירה של ארה"ב מקצרת את תוקף אשרת העבודה למהגרים מ-5 שנים ל-18 חודשים.
התפריט להיום: פירה עם דג ופרחי ברוקולי בסגנון גריל
מנה קלה להכנה, ויפה כל כך וטעימה, שכיף לחזור אליה הביתה ביום סגרירי, ובכלל, ההגשה עושה את כל העניין, אז אל תתפשרו על פחות :)
לפירה:
- 5-6 תפוחי אדמה גדולים
- 2 כפות מיונז
- שמן
- מלח, פלפל, אבקת מרק/ אבקת בצל, מעט כורכום.
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גסות ומבשלים במים חמים עם מלח.
- כשתפו"א רכים במיוחד (כ-40 דקות בישול), מסננים את מרבית המים, מוסיפים שמן, תבלינים ומיונז ומועכים לפירה רך.
לדגים עם ברוקולי בתנור:
- 7-8 פילה אמנון או דג אחר לבן
- 400-500 גרם ברוקולי
- שמן זית
- תבלינים: מלח, פלפל, כורכום, תבלין גריל דג, טוסקאנה (לא חובה) גרגירי כמון.
אופן ההכנה:
- מסדרים בתבנית את הדגים עם הברוקולי, מזלפים שמן זית ומתבלים.
- אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-30 דקות.בכל צלחת מסדרים את הפירה לצד מנת דג עם ברוקולי, בתיאבון!
