מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

תאונה מחרידה: אברך אב לשלושה ילדים התנגש בעץ ונהרג

העץ נפל על רכבו של האברך בזמן שנסע ופגע בשמשה קדמית. כוחות ההצלה הראשונים שהגיעו למקום מצאו את הנהג מחוסר הכרה ולכוד בתוך ההריסות

תאונה מחרידה: אברך אב לשלושה ילדים התנגש בעץ ונהרג
העץ בתוך הרכב צילום: מונסי סקופ

ברוך דיין האמת: ישראל מאיר פרימן ז"ל, אב ל-3 בן 29, אברך ממונסי נתקע בעץ שקרס בצ'סטנט רידג', ניו יורק, העץ גרם לתאונה נוראית, הוא הובהל לבית חולים אך נפטר מפצעיו, כך דיווח מונסי סקופ. 

העץ נפל על רכבו של האברך בזמן שנסע ופגע בשמשה קדמית. כוחות ההצלה הראשונים שהגיעו למקום מצאו את הנהג מחוסר הכרה ולכוד בתוך ההריסות.

משטרת רמאפו, מחלקת הכבאות של דרום ספרינג ואלי, מתנדבים מארגון 'חברים' ומארגון 'הצלה' ממחוז רוקלנד הגיעו למקום ועבדו יחד כדי סיעע לכוחות ההצלה, הם סייעו לחלץ את הקורבן ולאבטח את הכביש.

חובשים של ארגון הצלה החלו בפעולות החייאה ופינו את הקורבן למרכז הרפואי ווסטצ'סטר, שם עבר ניתוח חירום, אך בהמשך נפטר מפצעיו.

הקורבן ז"ל הבמקור מבורו פארק והיה בנו של מתנדב ארגון הצלה באיסט סייד, רבי יעקב פרימן יבדלח"ט.

ת.נ.צ.ב.ה.

מונסי ניו יורק תאונת דרכים

 צבע אדום

art