מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מטה החטופים יפסיקו עם העצרות למרות החללים שנותרו

אחרי קצת יותר משנתיים, העצרות יופסקו ככל הנראה בסוף החודש וזאת למרות כי מטה החטופים הדגיש שלא יפסיקו עם העצרות עד שאחרון החטופים יחזרו, המשאבים והתקציבים שנותרו למטה - ינותבו לאופן הפעולה שיבחרו משפחות החטופים שעדיין נותרו בעזה

מטה החטופים יפסיקו עם העצרות למרות החללים שנותרו
מפגינים להחזרת החטופים: אילוסטרציה צילום: אלדמע מילשטיין

למרות שמטה החטופים הדגיש כי לא יפסיק עם העצרות שמתקיימות מדי שבוע עד שאחרון החטופים יחזרו, אחרי קצת יותר משנתיים, העצרות יופסקו ככל הנראה בסוף החודש. המשאבים והתקציבים שנותרו למטה - ינותבו לאופן הפעולה שיבחרו משפחות החטופים שעדיין נותרו בעזה. בשבי חמאס עדיין מוחזקים שלושה חטופים: דרור אור מבארי, לוחם היס"מ רס"ל רן גואילי והאזרח התאילנדי סותטיסאק רינטלאק. כך דווח ב-N12.

המטה כזכור הוקם ב-8 באוקטובר 2023 - יום אחרי פרוץ המלחמה ונועד לרכז את פעילות המשפחות ולסייע בהחזרת 255 החטופים שהיו אז בידי חמאס. לאורך כל השנתיים האחרונות עסק המטה בדברור המשפחות ועמד בקשר עם גורמים רשמיים בעולם.

כעת, אחרי שבשבי חמאס נותרו שלושה חטופים, במטה המשפחות החליטו להפסיק את העצרות השבועיות בכיכר החטופים ולדון על ניתוב הכספים שנותרו בקופה להמשך הפעילות.

מטה משפחות החטופים הפגנות מלחמת חרבות ברזל

 צבע אדום

art