אברהם פריינד: דגל התורה: הערב בבית דגל התורה בבני ברק התקיימה ישיבת התנעה והיערכות לקראת הבחירות, בהשתתפות מועמדי הרשימה: יו"ר יהדות התורה ח"כ יעקב אשר, ח"כ יצחק פינדרוס, משה רוזנטל, יהודה ויספיש, דוד זלץ, דוד אוחנה ואליהו ברוכי. בישיבה השתתפו: יו"ר תנועת דגל התורה ח"כ משה גפני, חבר ההנהלה ח"כ אורי מקלב, יצחק רייך, מנהל המחלקה המוניציפאלית מנחם שפירא ומנהל המפלגה משה שיפמן.
"דם הבוגדים עוד יותר לפרסום": הכתובת המזעזעת שרוססה על בניין ערוץ 13
בערוץ 13 אמרו: "עלינו לחקור את האירוע הזה. לאלימות ולאיומים אין מקום בחברה. חילוקי דעות צריכים להיפתר באמצעות דיאלוג והבנה"
הסתה נגד התקשורת: כתובת גרפיטי רוססה על בניין ערוץ 13 ברמת החיל בתל אביב עם הכיתוב: "דם הבוגדים עוד יותר לפרסום".
ב-Ynet דווח, כי בערוץ 13 הגישו תלונה במשטרה ואמרו כי מדובר בחציית קו אדום נוספת במסגת גל מתמשך של איומים, הפחדות ופגיעה.
בערוץ 13 אמרו: "עלינו לחקור את האירוע הזה. לאלימות ולאיומים אין מקום בחברה. חילוקי דעות צריכים להיפתר באמצעות דיאלוג והבנה. אנו מגנים את האירוע הזה באופן חד-משמעי".
אתמול הודיעה המשטרה על מעצר של חשוד שאיים על מגישי ערוץ 14, ינון מגל, מגי טביבי ויעקב ברדוגו מערוץ 14, בנוסף לשלט פרסומת של הערוץ שנצבע בשחור.
