ביקורת פתע במשרדי הרישוי: במסגרת מהלך שיפור השירות שמובילה שרת התחבורה מירי רגב, מנכ"ל משרד התחבורה משה בן-זקן מסייר בסניפי גוש דן במטרה לעמוד מקרוב אחר זמני ההמתנה, מערך קבלת הקהל ואיכות המענה לציבור.
מחשבים מסלול מחדש: מנהיג חמאס עם השליח האמריקני בוטלה
פגישת השליח האמריקני סטיב וויטקוף וח'ליל אל חיה בוטלה. האמריקנים משערים שמהפגישה לא יתקבלו התוצאות הרצויות, ומחשבים מסלול להמשך
שליחו של הנשיא טראמפ, סטיבן וויטקוף, לא יפגש השבוע עם מנהיג חמאס, ח'ליל אל-חיה באיסטנבול, פגישה שתוכננה כחלק מהמאצים לקדם את התהליך ברצועת עזה ולשמר את הפסקת האש.
בישראל היום דווח כי פגישת השליח האמריקני סטיב וויטקוף וח'ליל אל חיה בוטלה כי האמריקנים משערים שמהפגישה לא יתקבלו התוצאות הרצויות, ומחשבים מסלול להמשך.
על פי הדיווחים, שהופיעו בכלי תקשורת ערביים, השניים היו צפויים להיפגש בחסות טורקית. טורקיה מארחת בכירים בארגון הטרור חמאס ושימשה מתווכת בין הארגון וארצות הברית, תיווך שהצליח להביא להסכם הפסקת האש ושחרורם של החטופים.
ח'ליל אל חיה שימש בעבר כסגנו של מנהיג חמאס ברצועת עזה יחיא סינוואר והוא ניצל השנה מחיסול של חיל האוויר בקטאר.
