שר הביטחון ישראל כ"ץ: רה"מ בנימין נתניהו ואני מובילים מדיניות ברורה שקובעת שצה"ל יישאר באזורי הביטחון בלבנון, בסוריה ובעזה - ללא הגבלת זמן - כדי להגן משם על הגבול והיישובים הישראלים מול גורמים ג’יהאדיסטים. השטח יהיה פנוי מתושבים מקומיים וכל תשתיות הטרור, מתחת ומעל לפני הקרקע - כולל הבתים בכפרי המגע ששימשו כמוצבי טרור - ייהרסו. זהו הלקח העיקרי מאירועי ה-7 באוקטובר. תפיסת השטח ואזורי הביטחון הם אחד ההישגים הגדולים של צה"ל במלחמת התקומה תחת החלטות והכוונת הדרג המדיני. לכן אנחנו מתנגדים לנסיגת צה"ל מלבנון - למרות כל הלחצים הקיימים ושעוד יהיו. רה"מ נתניהו הבהיר את הדברים לנשיא ארה"ב טראמפ ולבכירים אמריקאים נוספים, וגם אני הבהרתי את זה אתמול לשר המלחמה האמריקאי פיט הגסת'. צה"ל מתקף את העמדה הזאת ברמה המקצועית הביטחונית. אם יש גורמים באופוזיציה שמאתגרים את תפיסת הביטחון הזאת ותומכים בנסיגת צה"ל - שיקומו ויגידו את הדברים כדי שהציבור יוכל לשפוט בין העמדות. אנחנו לא נתפשר על האינטרס הביטחוני העליון של ישראל וההגנה על אזרחינו ולא ניסוג מאזורי הביטחון. אם איראן תתקוף את ישראל בשל אירועי לבנון - נתקוף אותה בכל העוצמה ונמחיש לה היטב את פערי הכוחות. אנחנו מחויבים רק לאזרחינו ולביטחון מדינת ישראל.
טרגדיה קשה: בחור חסידי בן 19 נהרג בתאונת דרכים מחרידה
התאונה התרחשה בכביש בניו ג'רזי, כאשר אלחנן פאסטן ז"ל נהג מבורו פארק ללייקווד. עסקנים מקומיים וידאו את כבוד המת מול הרשויות
ברוך דיין האמת: הבחור אלחנן פאסטן ז"ל, בן 19 מלייקווד, נהרג באופן טרגי לאחר תאונת דרכים בכביש גארדן סטייט פארקווי באולד ברידג', ניו ג'רזי, היום לפנות בוקר.
התאונה התרחשה סמוך ליציאה 120 כאשר אלחנן ז"ל נהג מבורו פארק ללייקווד, הרכב עלה באש לאחר התאונה.
הבה"ח אלחנן פאסטען ז"ל בן יבלחט"א הר"ר בנציון פאסטען הי"ו בן הר"ר יבלחט"א אפרים.
עסקנים מקומיים היו בקשר עם הרשויות המקומיות כדי לוודא את כבוד המת.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
