מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בלבנון מפחדים: ישראל מכינה את הקרקע - תקיפה עוצמתית בדרך

ברקע התקיפות האחרונות, בארץ הארזים חוששים כי בישראל ובארה"ב נערכין לפעילות עצימה נגד ארגון הטרור חיזבאללה - תקיפות שימשכו במשך תקופה. במערכת הביטחון מבינים: התקיפות המבודדות אינן מספיקות

בלבנון מפחדים: ישראל מכינה את הקרקע - תקיפה עוצמתית בדרך
תקיפות בלבנון צילום: צילום מסך

לקראת מערכה נוספת? ישראל ממשיכה לבצע תקיפות משמעותיות במטרות של חיזבאללה, והערב (רביעי) פורסם כי בלבנון חוששים שהתקיפות ייגדלו בקרוב.

גורם מערבי שבלבנון אמר ל'כאן חדשות' כי בארץ הארזים חוששים כי ישראל וארצות הברית מכינות את הקרקע להצדקת מהלך צבאי נרחב של צה"ל במדינה בתקופה הקרובה.

הלבנונים מאמינים כי ההצדקה תהיה הטענה כי צבא לבנון לא ממלא את תפקידו וגורר את רגליו ביישום התוכנית לפירוקם מנשק של חיזבאללה וארגוני הטרור הפלסטיניים. 

נזכיר כי בימים האחרונים ארצות הברית ביטלה באופן חריג את ביקורו המתוכנן של מפקד צבא לבנון רודולף הייל בשל רטורקיה לוחמנית של הצבא הלבנוני נגד ישראל.

לבנון חיזבאללה

 צבע אדום

art