שר החוץ האיראני עראקצ'י תוקף את ההחלטה להגדיר את משמרות המהפכה כארגון טרור: "האירופאים אינם מעריכים את מה שנעשה עבורם, משמרות המהפכה הצילו אותם מדעאש"
המראה החריג הדליק נורה אדומה - והשב"ח נתפס נוהג ברכב גנוב
תיעוד המעצר: שוטרי תחנת גלילות במרחב ירקון עצרו תושב יריחו השוהה בישראל שלא כחוק, כשהוא נוהג ברכב שעל פי החשד נגנב זמן קצר לפני כן ממרכז העיר הרצליה
בתחילת השבוע, במסגרת פעילות יזומה של תחנת גלילות במרחב ירקון נגד עברייני רכוש, זוהה רכב הנוסע על דרך נמיר בתל אביב כשאחד מחלונותיו שבור.
שוטרי הסיור של תחנת גלילות חסמו את הרכב באופן מבוקר וביצעו מעצר של החשוד. בבדיקתו עלה כי מדובר בתושב יריחו בן 30 השוהה בישראל שלא כחוק, כשהוא נוהג ברכב ללא רישיון וללא ביטוח. בבדיקת הרכב עלה כי על פי החשד הוא נגנב זמן קצר לפני כן מרחוב שווידלסון בהרצליה.
החשוד נעצר לחקירה בתחנת המשטרה, ולמקום זומנו חוקרי המז״פ של מרחב ירקון.
מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת בבית המשפט, ואתמול יחידת התביעות של מחוז תל אביב הגישה נגדו כתב אישום בעבירות של גניבת רכב, חבלה במזיד ברכב, פריצה לרכב, כניסה לישראל שלא כחוק, נהיגה ללא רישיון וללא ביטוח, בצירוף בקשה למעצרו עד תום ההליכים המשפטיים.
